REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vařený pórek s tatarskou omáčkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vynikající příloha k vařenému masu, ke kuřeti i rybě.


Ingredience:
4 kspórky
30 gmásla
1/2 kelímkutatarské omáčky
1 lžícenastrouhaného sýry
mírně osolená voda

Postup:

1. Očištěné pórky nakrájíme na 10-15 cm dlouhé kusy, hodíme je do mírně osolené vody a uvaříme doměkka
2. Pórky vybereme, necháme důkladně okapat a upravíme na talířích
3. Jednotlivé porce posypeme nastrouhaným sýrem, polijeme rozpuštěným máslem a tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy