Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Uzená polévka s rýží a hráškem

Po uvaření uzeného masa, nebo kolen či žeber, můžeme z vývaru připravit chutnou polévku.

Ingredience:
1 luzeného vývaru
100 gvařené rýže
50 gsterilovaného hrášku
2 ksstroužky česneku
1 ksmrkve
petrželka
pepř
sůl

Postup:

1. Teplý vývar přecedíme přes jemné síto, vlijeme do hrnce a přidáme nakrájenou mrkev, povaříme
2. Až je mrkev měkká, přidáme uvařenou rýži, sterilovaný hrášek a utřený česnek
3. Podle potřeby přisolíme, ochutíme pepřem, (můžeme přidat i kostičky uzeného masa) prohřejeme a podáváme teplé.

Fotogalerie:


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Pokud jste nenašli tu správnou odpověď, napiště nám na Facebook, nebo e-mail!

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy