REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Třešňové chutney

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zajímavý recept z Indie na čatní z třešní.


Ingredience:
800 gzralých velkých třešní i se stopkami
12 kszrnek černého pepře
2 ks bobkové listy
1 lžičkatabasca
500 mlocta

Postup:

1. Pod tekoucí studenou vodou propláchlé třešně necháme okapat
2. Třešním odstříhneme stopky tak, aby jim 1 cm zůstal, pak je vložíme do větší sklenice
3. Svaříme ocet, koření a sůl a nálev necháme vychladnout
4. Vychladlým nálevem zalijeme třešně naskládané ve sklenici, přikápneme tabasco a necháme aspoň tři týdny zrát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy