REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Treska s pórkem a anglickou slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na oleji orestované plátky tresky, posypané slaninou a pórkem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
600 gfiletů z tresky
200 ganglické slaniny
1 ksmenšího pórku
koření na ryby
hladká mouka
citrón
olej
sůl

Postup:

1. Filety rozmrazíme, přebytečnou vodu vysušíme papírovým ubrouskem, posypeme kořením na ryby, mírně osolíme a pak obalíme v hladké mouce
2. Orestujeme na rozpáleném oleji, z obou stran, dozlatova
3. Na druhé pánvičce na troše oleje orestujeme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a pórek nakrájený na kolečka
4. Porce tresky servírujeme posypané opečenu anglickou slaninou s pórkem, zdobíme plátky citrónu.

Doporučení:

– Jako přílohu podáváme různě upravené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy