REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Treska po pekařsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Potřebujete snížit cholesterol v krvi? Zde máte rychlý a chutný recept na celé obědové menu, který můžete použít právě při dietě na snížení cholesterolu v krvi.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
300 gfiletů z tresky
400 gbrambor
100 gžampionů
20 goleje
mletý černý pepř
zelená petrželka
voda
sůl

Postup:

1. Do ohnivzdorné zapékací misky položíme porce tresky, které obložíme plátky nakrájených žampionů a brambor
2. Pokrm osolíme, mírně okořeníme pepřem, pokapeme nejlépe kvalitním olivovým olejem a mírně podlijeme vodou
3. V troubě vyhřáté na 190-200 °C pokrm zapékáme asi 30-40 minut
4. Jednotlivé porce na talířích posypeme nasekanou petrželkou.

Poznámka:

Více informací o snížení tuků v krvi najdete zde: Dieta ke snížení hladiny tuků v krvi.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy