REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Telecí nudličky po neapolsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělý recept na úpravu telecího masa z italské kuchyně. Vyzkoušeno, moc dobré! Přitom příprava je poměrně jednoduchá a směs je připravená za chvíli.


Ingredience:
500-600 gtelecí kýty
250 grajčat
200 gcukety
100 gzelených oliv
2 dlvývaru z kostí
2 ksstroužky česneku
olivový olej
oregano
bazalka
pepř
sůl

Postup:
  1. Maso z kýty nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme
  2. V pánvi rozehřejeme olej, telecí opečeme ze všech stran
  3. K masu pak přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, plátky česneku, nasekané olivy a kousky cukety, podlijeme vývarem, ochutíme oreganem, bazalkou, dusíme do měkka
  4. Hotovou směs dochutíme pepřem, solí podáváme například s těstovinami.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy