REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sýrová směs v oleji

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky nivy, romadůru, hermelínu a balkánského sýru naložené ve sklenicích spolu s cibulí, feferonkami, kořením, zalité slunečnicovým olejem, servírované až po odležení, nejdříve tedy za 7 dní.


Ingredience:
200 gbalkánského sýru
200 gromanduru
200 ghermelínu
200 gnivy
8 kskuliček nové koření
4 ksjarní cibulky s natí
4 ksstroužky česneku
2 ksbobkové listy
sušené drcené feferonky
slunečnicový olej
pepř
sůl
Ostatní:
vhodné sklenice s uzávěrem

Postup:
  1. Sýry nakrájíme na kostičky, cibuli na kroužky
  2. Do sklenice vložíme na dno pár koleček cibule, bobkový list, nové koření
  3. Vkládáme střídavě kostičky sýru, posypeme tymiánem, pepřem, prokládáme plátky česneku, cibule, jemně posypeme feferonkami
  4. Když je sklenice plná, zalijeme slunečnicovým olejem, uložíme do lednice a necháme 7 dní rozležet.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy