REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šunková roláda s ovocem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky šunky plněné hroznovým vínem, směsí z tvarohu, másla, nastrouhného jablka a hrušky, stočené do rolády, po ztuhnutí nakrájené na plátky.


Ingredience:
4 ksvětších plátků šunky
1 kshrušky
1 ksjablka
150-200 gjemného měkkého tvarohu
40-60 gmásla
hroznové víno

Postup:

1. Plátky šunky rozložíme do tvaru čtverce na alobal tak, aby se lehce překrývaly
2. Potřeme je směsí našlehaného másla, měkkého tvarohu, nahrubo nastrouhaného, jádřince zbaveného jablka i hrušky, do středu naskládáme do řady kuličky hroznu, opatrně stočíme do rolády, alobal na obou koncích upevníme, dáme do chladničky a necháme dobře ztuhnout
3. Potom alobal sundáme a roládu nakrájíme na plátky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy