REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená řeřichová omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Omáčka z nasekaných listů řeřichy, olivového oleje, piniových oříšků a pepře.


Ingredience:
1 dclkvalitního olivového oleje
100 glistů řeřichy
50-80 gpiniových oříšků
1 ksstroužek česneku
pepř
sůl

Postup:

1. Oprané a důkladně okapané listy řeřichy nasekáme nadrobno
2. Do nádoby mixéru nasypeme piniové oříšky, listy řeřichy a na plátky nakrájený česnek
3. Směs okořeníme, osolíme a nakonec zalijeme olivovým olejem, chvíli vše mixujeme
4. Vzniklou hustou omáčku servírujeme nejlépe ke grilovaným nebo pečeným masům.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy