REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená omáčka k rybám

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá omáčka na přelévání ryb.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
1 ksnatvrdo uvařeného vejce
1 kspapriky
3 kssardelek
2 kssterilované okurky
3 lžíceoleje
1 lžícerajčatového protlaku
1 lžícehořčice
citrónová šťáva (ocet)
petrželka

Postup:

1. Papriku opečeme nad plamenem či na plotýnce nebo v troubě
2. Oloupeme ji a odstraníme semena
3. V hmoždíři jemně utlučeme uvařené vejce, papriku, sardele a po kapkách přidáváme olej
4. Pak vmícháme rajčatový protlak, nadrobno nakrájené okurky, nasekanou petrželku, hořčici a citrónovou šťávu (ocet)
5. Podáváme v omáčníku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy