REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Středmořská omeleta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nadýchaná omeleta se sekanými sušenými rajčaty, čerstvou petrželovou natí a italským sýrem.


Ingredience:
3 ksčerstvých vakec
3 ks sušených rajčat
50 gMozzarelly
1 lžičkaolivového oleje
1/4 lžičkyprášku do pečiva
petrželka
sůl

Postup:

1. Na nepřilnavé pánvi rozehřejeme olej
2. Na něj nalijeme osolená rozšlehaná vajíčka smíchaná s práškem do pečiva a nasekanou petrželovou natí
3. Na vejce nasypeme mozzarellu nakrájenou na menší kostičky a nasekaná sušená rajčátka
4. Smažíme na mírném ohni asi 5 minut, pak otočíme a po dvaceti vteřinách servírujeme.

Doporučení:

Můžeme podávat se zeleninou, zeleninovým salátem, s pečivem, brambory, nebo i samotné.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy