REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Šťáva z čerstvé mrkve nebo rajčat

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Z receptů pro naše nejmenší.


Ingredience:
2 ks a vícemrkev
2 ks a vícerajčata
vařící voda
řídké plátýnko
struhadlo

Postup:

1. Mrkev opláchneme vařící vodou, očistíme, znovu opláchneme vařící vodou a jemně ustrouháme na struhadle
2. Dáme ji do řídkého plátýnka a prolisujeme z ní šťávu do kaše
3. Rovněž rajčata opláchneme vařící vodou, nakrájíme na kousky a přes plátýnko je prolisujeme do kaše 4. Připravujeme vždy těsně před podáváním.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy