REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené vepřové

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osmažené plátky vepřového masa z ramínka, dochucené směsí pepře a soli 1:1.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
240 gvepřového masa z ramínka
1 ksvejce
trochu škrobové moučky
směs pepře a soli 1:1
olej

Postup:

1. Očištěné plátky vepřového masa dobře rozklepeme
2. Rozklepané maso protáhneme v rozšlehaném vejci a teprve potom ve škrobové moučce
3. Řízky usmažíme v horkém oleji
4. Hotové maso pak posypeme směsí pepře a soli.

Doporučení:

Takto upravené maso servírujeme s tmavým chlebem a s labužnickým salátem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy