REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Smažené kedlubny

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Předvařené plátky kedluben obalené v klasickém trojobalu a usmažené pěkně dozlatova. Skvěle chutnají například s vařenými brambory a tatrskou omáčkou.


Ingredience:
500 gmladých nedřevnatých kedlubnů
hladká mouka
strouhanka
máslo
voda
pepř
sůl

Postup:

1. Kedlubny nakrájíme na 5-7 mm plátky a povaříme do poloměkka v mírně osolené vodě
2. Scedíme, necháme důkladně okapat
3. Obalíme v klasickém trojobalu, smažíme do zlatova z obou stran.

Doporučení:

Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy