Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Slepice v nudlích

Menší slepice uvařená spolu s kořenovou zeleninou a kořením, s vložkou nudlí.

Ingredience:
1 ksmenší slepice
4 kszrnka nového koření
2 kszrnka černého pepře
1 ksrajčete
120 gkořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
50 gcibule
40 gpolévkových nudlí
voda
sůl

Postup:

1. Očištěnou slepici povaříme v osolené vodě do poloměkka, pak odstraníme kůži i kosti a maso nakrájíme na kostky
2. Do polévky přidáme očištěnou kořenovou zeleninu pokrájenou na kolečka, cibuli, koření a společně se slepičím masem vaříme doměkka
3. Nudle uvaříme ve slané vodě zvlášť a přidáme je do hotové polévky, kam pokrájíme na kolečka i rajče.

Doporučení:

Polévku servírujeme s čerstvým pečivem.

Fotogalerie:


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Pokud jste nenašli tu správnou odpověď, napiště nám na Facebook, nebo e-mail!

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy