REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Slepice v nudlích

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Menší slepice uvařená spolu s kořenovou zeleninou a kořením, s vložkou nudlí.


Ingredience:
1 ksmenší slepice
4 kszrnka nového koření
2 kszrnka černého pepře
1 ksrajčete
120 gkořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
50 gcibule
40 gpolévkových nudlí
voda
sůl

Postup:

1. Očištěnou slepici povaříme v osolené vodě do poloměkka, pak odstraníme kůži i kosti a maso nakrájíme na kostky
2. Do polévky přidáme očištěnou kořenovou zeleninu pokrájenou na kolečka, cibuli, koření a společně se slepičím masem vaříme doměkka
3. Nudle uvaříme ve slané vodě zvlášť a přidáme je do hotové polévky, kam pokrájíme na kolečka i rajče.

Doporučení:

Polévku servírujeme s čerstvým pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy