REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Slané pražené mandle II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vodou spařené a pak upražené mandle podávané mírně osolené.


Ingredience:
150 gmandlí
100 goleje
jemná sůl
horká voda na
spaření mandlí

Postup:

1. Mandle spaříme horkou vodou, sloupneme je a pak dobře osušíme
2. Na pánev nalijeme olej, postavíme na oheň a když se olej rozpálí, vsypeme do něho mandle a za občasného míchání je upražíme do světle žluta (Tmavé by měli nahořklou chuť!)
3. Upražené odkapané mandle rozložíme nejlépe na pergamenový papír, posypeme solí a necháme je zaschnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy