REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Škvarková pomazánka IV.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další variace na klasickou škvarkovou pomazánku vyrobenou z pomletých škvarků, cibule, česneku, hořčice, vajec, kyselé okurky a koření.


Ingredience:
300 gdobrých škvarků (např. fa Singer)
2 lžičkyplnotučné hořčice
3 ksstroužky česneku
2 ksnatvrdo uvařená vejce
1 kskyselá okurka
pepř
sůl

Postup:

1. Škvarky pomeleme spolu s čenekem, vejce a okurko najemno nastrouháme
2. Přidáme hořčici, sůl a pepř
3. Vše promícháme a mažeme na čerstvé pečivo.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i textu: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy