REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Škvařené sádlo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Postup při škvaření sádla.


Ingredience:
200 g a vícesádla
smaltová nádoba

Postup:

1. Sádlo nakrájíme na drobné kostičky a škvaříme (na mírném ohni restujeme) ve smaltové nádobě
2. Přestane-li pěnit, je dostatečně vyškvařené
3. Ještě teplé je přecedíme přes síto a oddělíme škvarky.

Doporučení:

Umleté sádlo se vyškvaří rychleji, ale nejsou z něj škvarky.

Poznámka:

Více o vyškvaření sádla najdete v naší škole vaření: Sádlo.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy