Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Škvařené sádlo

Postup při škvaření sádla.

Ingredience:
200 g a vícesádla
smaltová nádoba

Postup:

1. Sádlo nakrájíme na drobné kostičky a škvaříme (na mírném ohni restujeme) ve smaltové nádobě
2. Přestane-li pěnit, je dostatečně vyškvařené
3. Ještě teplé je přecedíme přes síto a oddělíme škvarky.

Doporučení:

Umleté sádlo se vyškvaří rychleji, ale nejsou z něj škvarky.

Poznámka:

Více o vyškvaření sádla najdete v naší škole vaření: Sádlo.

Fotogalerie:


reklama


Tiskneme obrazy na plátno, plakáty na stěnu a fototapety do bytu i kanceláří. Krásné obrazy a plakáty na míru dle Vašich požadavků.

Jakou svačinku dáváte do školy svým dětem nejčastěji?

Pokud jste nenašli tu správnou odpověď, napiště nám na Facebook, nebo e-mail!

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy