REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ševcovský salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Klasický svačinový salát s vložkou párků a cibule.


Ingredience:
500 gpárků nebo kabanosu
200 gmajonézy
2 lžíceplnotučné hořčice
2 lžíceostrého kečupu
2 lžíceworcesterové omáčky
5 lžicoleje
1 ksvelké kyselé okurky
1 ksvelké cibule
pepř
sůl

Postup:

1. Kečup, hořčici, worcesterovou omáčku a olej smícháme 2. Na mírném ohni přivedeme k varu a svaříme tak omáčku, necháme vychladnout 3. Párky, cibuli a okurku nakrájíme na nudličky a zamícháme s uvařenou omáčkou
4. Přidáme majonézu a dle chuti sůl a pepř, vše důkladně promícháme
5. Necháme v lednici 2 dny odležet.

Poznámka:

Příprava základní majonézy viz. recepty Majonéza základní, Majonéza základní II..

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy