REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sardelová majonéza

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Majonéza s přídavkem sardelové pasty.


Ingredience:
2 ksčerstvých žloutků
2 lžíceocta
1 lžičkasardelové pasty
1/2 lžičkycukru
1/2 lžičkysoli
1/3 lžičkyhladké
nepálivé hořčice
250 mloleje

Postup:

1. Žloutky ušleháme do pěny
2. Přidáme sůl, hořčici, sardelovou pastu, cukr a ocet
3. Za stálého šlehání pomalu přilijeme olej.

Doporučení:

– Cukr je možno vynechat, podle chuti každého.- Ocet zašleháváme opatrně, může způsobit sražení vajec.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy