REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salát z pečeného králíka a jablek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Salát z pečeného králičího masa, jablek, majonézy, jogurtu a hlávkového salátu.


Ingredience:
250 gpečeného
králičího masa
100 gmajonézy
4 ksjablek
1 kshlávky salátu
1 dlbílého jogurtu
1 lžícenasekaných kapií
v oleji
1 lžícesekané pažitky
citrónová šťáva
pepř
sůl

Postup:

1. Pečeného králíka obereme a maso nakrájíme na malé kostky
2. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme také na kostky, osolíme a okořeníme mletým pepřem a smícháme s masem
3. Hlávku salátu opereme, necháme okapat a rozebereme na jednotlivé listy
4. Vnějšími listy vyložíme dno mísy, ve které budeme salát podávat, vnitřní listy nakrájíme na drobno a smícháme s masem
4. Majonézu promícháme s jogurtem, nasekanými kapiemi, citrónovou šťávou a nadrobno nasekanou čerstvou pažitkou
5. Vše pečlivě promícháme a dáme na 30 minut odležet do chladna.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy