REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí sandwich

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Opečené plátky toastového chleba potřené máslem a česnekovým krémem, obložené uzenou makrelou a pórkem.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
2 ksplátky toastového chleba
50 guzené makrely
pórek
Na česnekový krém:
20 gmajonézy
20 gmásla
česneková pasta
špetka soli

Postup:

1. V toastovači opečeme dva plátky toastového chleba
2. Jeden plátek potřeme máslem a česnekovým krémem připraveným smícháním česnekové pasty, majonézy a soli
3. Toast obložíme uzenou makrelou a dochutíme dle chuti na jemno nakrájeným pórkem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy