REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rybí karbanátky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fritované rybí karbanátky z filé nebo hejka, hub, mléka, housky, másla a koření.


Ingredience:
500 grybího filé nebo hejka
100 ghousky
100 ghub
3 lžícestrouhanky
2 lžícemásla
100 mlmléka
pepř
sůl

Postup:

1. Filé nebo hejka vykostíme a spolu s houbami a houskou zvlhčíme mlékem
2. Nejlépe dvakrát umeleme na masovém strojku
3. Osolíme, okořeníme pepřem, vmícháme rozpuštěné máslo a tvoříme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance
4. Smažíme při teplotě 180 °C cca 4-5 minut.

Doporučení:

Rybí karbanátky podáváme s bramborovou kaší a kompotem nebo s vařenými brambory, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem, případně s rýží, tatarkou a zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy