REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Růžičková kapusta se šunkovou zálivkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vařená růžičková kapusta přelitá šunkovou omáčkou.


Ingredience:
800 grůžičkové kapusty
sůl
Omáčka:
80 gšunky
2 dlmajonézy
1 dlsmetany
3 lžícepomerančové šťávy
2 lžícecitrónové šťávy
1/2 lžičkyworcesterové omáčky
sůl

Postup:

1. Růžičkovou kapustu očistíme, dobře propláchneme studenou vodou a v osolené vodě uvaříme doměkka
2. Necháme ji okapat a vložíme do salátové mísy
3. Šunku rozmixujeme v mixéru se smetanou, majonézou, pomerančovou a citrónovou šťávou, osolíme, ochutíme worcesterovou omáčkou
4. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce
5. Při podávání rozložíme kapustičky na talíře a zalijeme je vychlazenou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy