REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rizoto Ararat

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladké rizoto servírované zapálené!


Ingredience:
1,7 kgrýže
900 gmeruněk, broskví nebo jiného ovoce
300 gmásla
200 grozinek
100 gmandlí
100 gořechů
50-100 gvodky
voda

Postup:

1. Rýži uvaříme do poloměkka
2. Přidáme oloupaná, nakrájená jablka, meruňky, rozinky, mandle, nasekané ořechy a máslo, vše promícháme
3. Uvařené rizoto navršíme na mísu a ozdobíme půlkami oloupaných jablek, do kterých vydlabeme jamky, do nich nalijeme vodku a těsně před podáváním zapálíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy