REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rajčatová omáčka z čerstvých rajčat

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant přípravy rajské omáčky z čerstvých rajčátek.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
600 gdobře vyzrálých rajčat
1 ksmalé mrkve
1 kscibule
1 lžíceoleje
bazalka čerstvá (sušená)
špetka cukru
mletý pepř
petrželka
sůl

Postup:

1. Na kousky nakrájíme rajčata
2. Na plátky nakrájíme mrkev, celer a cibuli 3. Nasekáme bylinky 4. Vše smícháme a podusíme pod pokličkou na rozpáleném oleji
5. Asi za půl hodiny omáčku prolisujeme, osolíme, osladíme, opepříme a dusíme bez pokličky do hustoty omáčky.

Doporučení:

Do hotové omáčky můžeme přidat trochu čerstvých bylinek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy