REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ragú z tofu s ananasem, rozinkami a kokosovou smetanou s divokou rýží

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bezmasý recept připravený z tofu a čerstvého anansu. Dochucený limetkovou šťávou a koriandrem, zjemněný kokosovou alternativou smetany -vhodný pro ty, kdo intolerují laktózu.


Ingredience:
600 gtofu
200 gčerstvého anansu
50 ghrozinek
400 mlkokosové alternativy smetany Alpro Cococnut Cuisine
1 lžícenasekaného koriandru
1 lžícesolamylu
2 ksšalotky
1 kslimetky
kari koření
A dále:
předem připravená divoká rýže

Postup:

1. Šalotku nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na olivovém oleji společeně s nakrájeným tofu a kari
2. Přidáme kousky ananasu, rozinky a zalijeme kokosovou smetanou Alpro Cococnut Cuisine
3. Provaříme, dochutíme solí, limetkovou šťávou, popřípadě dle potřeby dohustíme solamylem, aby omáčka lehce zhoustla
4. Na závěr přidáme do ragú nakrájený koriandr. Podáváme s divokou rýží.

Poznámka:

Zdroj: www.alpro.com/cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy