REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka z kořínku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umletý vařený kořínek podušený na cibulce spolu s pomletými játry a brambory, dochucený sardelovou pastou, zázvorem a citrónovou šťávou.


Ingredience:
100 gvařeného kořínku
50 gsyrových jater
50 gmásla
1 ksvařené brambory
1 kscibule
1 lžičkasardelové pasty
citrónová šťáva
zázvor
pepř
sůl

Postup:

1. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli
2. Přidáme umletý kořínek, játra a brambor, vše chvíli podusíme
3. V této fázi do směsi přidáme sardelovou pastu a nastrouhaný zázvor
4. Osolíme a dochutíme pepřem a citrónovou šťávou
5. Pomazánku promícháme a můžeme podávat nejlépe namazanou na čerstvém chlebu a to jak teplou, tak i studenou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy