REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka s ovesnými vločkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jemná a svěží pomazánka z čerstvého sýra, nastrouhané kedlubny a ovesných vloček od tradičního českého výrobce.


Ingredience:
100 gjemných ovesných vloček Emco
100 gLučiny
1 kskedlubny
pepř
sůl

Postup:

1. Rozmixujte Lučinu s na kostičky nakrájenou kedlubnou tyčovým mixérem do jemného krému
2. Osolte a opepřete
3. Postupně dle hustoty přidávejte ovesné vločky.

Doporučení:

Pomazánku můžete namazat na celozrnný chléb a dochutit pažitkou, medvědím česnekem nebo jarní cibulkou.

Poznámka:

Zdroj: Emco spol. s r. o., přední česká společnost s více než 20 letou tradicí, patří mezi největší české výrobce a distributory potravin. Nejprodávanějším produktem společnosti je Emco Mysli na zdraví. Emco má dva výrobní závody – ve Vřescích a v Hrdlech. Společnost Emco je držitelem certifikátů FSMS 22000, FSSC 22000, BRC a „Klasa“. Emco cereálie jsou známy ve více než 40 zemích světa.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy