REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pomazánka s kuřecího masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pečené nebo grilované kousky masa vmíchané do bešamelu.


Ingredience:
100 gpečeného nebo grilovaného kuřecího masa
30 gmásla
5 ghladké mouky
mléko
sůl
sušená celerová nať

Postup:

1. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a chvíli povaříme
2. Takto připravený základ – bešamel necháme v teplé vodní lázni
3. Na drobno nakrájíme pečené nebo grilované kuřecí maso, to vmícháme do bešamelu
4. Osolíme a dochutíme sušenou celerovou natí
5. Vše dobře promícháme a dáme vychladnout.

Doporučení:

Z jara můžeme sušenou celerovou nať nahradit čerstvou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy