REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Poleva punčová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladká poleva připravená pomocí cukrového fondánu smíchaného s dalšími ingrediencemi, vhodná na dorty, zákusky a jiné dezerty.


Ingredience:
250 gcukrového fondánu
1 lžícemalinové šťávy
1 ksbílku
několik kapek rumu

Postup:

1. V nádobě ve vodní lázni ohřejeme cukrový fondán
2. Rozpuštěný fondán obarvíme malinovou šťávou, vmícháme bílek
3. Nakonec polevu ochutíme rumem.

Doporučení:

Recept na cukrový fondán nejdete zde: Cukrová poleva (fondán).

Poznámka:

Vodní lázeň – Nádobu s pokrmem vložíme do hrnce do poloviny naplněného horkou vodou, kterou udržujeme těsně pod bodem varu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy