REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněné vepřové řízky II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozklepané vepřové řízky přeložené, naplněné klobásou a plátkem sýra, usmažené ve fritovacím hrnci.


Ingredience:
4 ksvepřové řízky
4 ksplátky sýra
80 gklobásy
hladá mouka
pepř
sůl

Postup:

1. Plátky masa rozklepáme do šířky, klobásu nakrájíme na kolečka
2. Na jednotlivé řízky poklademe plátky sýra, na ně položíme kolečka klobásy, řízky v půlce přeložíme, okraje sklepneme a sepneme jehlou na závitky
3. Osolíme, okořeníme pepřem, poprášíme moukou a smažíme ve fritéze při teplotě 180 °C cca 3-4 minuty.

Doporučení:

Plněné vepřové řízky podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy