REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněné roštěnky s Hermelínem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky masa plněné sýrem, restované na horkém oleji a přelité šťávou.


Ingredience:
750 groštěnce
150 gHermelínu
100 gkečupu
100 gbílého jogurtu
70 goleje
50 gostřejší hořčice
Vegeta speciál
sůl

Postup:

1. Nakrájené roštěnky trochu naklepeme, okraje nařízneme, posypeme špetkou vegety
2. Na půlku roštěnky poklademe plátky hermelínu, přehneme a okraje sepneme párátkem, osolíme a opečeme po obou stranách na horkém oleji
3. Měkké vyjmeme, do výpeku přidáme kečup, bílý jogurt, hořčici a za stálého míchání prohřejeme, můžeme zjemnit kouskem másla, na talíři přelijeme roštěnky šťávou.

Doporučení:

– Příloha: Smažené hranolky nebo krokety.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy