REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Plněná vejce nivou s kaviárem

Tyto luxusní vejce s kaviárem podáváme jako předkrm, 2 ks na osobu, nebo jako chuťovku při slavnostních příležitostech.


Ingredience:
6 ksvajec
50 gstrouhané nivy
2 lžícezakysané smetany
2 lžícemajonézy
1 lžícečerveného kaviáru
1 lžícečerného kaviáru
petrželka
voda
pepř
sůl

Postup:

1. Vejce uvaříme na tvrdou, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozkrojíme, žloutky vyjmeme, bílky dáme stranou
2. Žloutky rozetřeme se strouhanou nivou majonézou, smetanou na hladký krém, který ochutíme pepřem, niva je slaná dost
3. Krémem naplníme bílky, ozdobíme střídavě kopečkem červeného a černého kaviáru a kouskem petrželky.

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy