REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pivní marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda určená na nakládání mas připravených ke grilování.


Ingredience:
4 lžícesvětlého piva
1 lžíceoleje
1 lžícesójové omáčky
1 lžičkachilli papriky
1 lžičkaplnotučné hořčice
1/2 lžičkycukru
1/2 lžičkysoli
1 kscibule
několik kapek tabasca

Postup:

1. Smícháme chilli, cukr, sůl
2. Zalijeme pivem, olejem a sójovou omáčkou
3. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli, hořčici a tabasco
4. Vše důkladně promícháme a nechám nejméně 30 minut stát
5. Marinádu aplikujeme na mírně naklepaná masa určená ke grilování.

Doporučení:

Marinování mas provádíme nejlépe 24 hodin před samotným grilováním.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy