REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečené kotlety s rajčaty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové kotlety naložené v marinádě, pečené s rajčaty a anglickou slaninou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřové kotlety
1 kscibule
200 ganglické slaniny
40 gsterilovaných rajčat
6 lžickečupu
2 lžícehořčice
2 lžícesójové omáčky
1 lžícecukru
2 lžičkysoli
1/2 lžičkymletého černého pepře
1,5 dclvody
olej

Postup:

1. Z kečupu, hořčice, sójové omáčky, pepře a soli namícháme marinádu 2. Kotlety naklepeme, nařízneme kraje a obalíme je v marinádě 3. Pekáč vymastíme olejem, na dno poklademe část plátků anglické slaniny a kolečka cibule
4. Naskládáme kotlety a na ty rozložíme zbytek anglické slaniny
5. Vše zalijeme tomatovým nálev i s pokrájenými rajčaty a mírně pocukrujeme
6. Zalijeme vodou, přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C, zaklopené, cca 45 minut
7. Kotlety podáváme s vařenými brambory nebo rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy