REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečená zelenina z plechu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Větší kusy zeleniny upečené v troubě na plechu, ochucené máslem, česnekem, solí a bylinkami.


Ingredience:
200 gzelených mražených fazolek, povolených
50 gmásla (+ kousek na vymazání pekáčku)
2 ksmrkve pokrájené na větší kousky
2 ksčervené a zelené papriky na proužky
2 ksstroužky česneku
1 kslilku nakrájeného na plátky
1/2 ksna kolečka pokrájené cukety
několik kuliček růžičkové kapusty
bylinky
sůl

Postup:

1. Všechnu omytou, osušenou a nakrájenou zeleninu dáme na máslem vymazaný plech
2. V troubě vyhřáté na 190-200 °C necháme zapéci, aby zelenina pěkně zkřehla
3. Téměř k dopečené zelenině dáme máslo, oloupaný, nahrubo pokrájený česnek a bylinky
4. Zeleninu osolíme a dopečeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy