REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Panzanella III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další varianta v Itálii tak oblíbeného chlebového salátu. Je připravený z kousků bílého toustového chleba, rajčat, salátové okurky, sardinek, kaparů, červené cibule, SPAK Balsamico dressingu, olivového oleje, pepře a soli.


Ingredience:
200 grajčat
120 gSPAK Balsamico dressingu
100 gsalátové okurky
50 gčervené cibule
1 balenísardinek v oleji
3 lžíceolivového oleje
10 kskaparů
4 ksplátky toastového světlého chleba
pepř
sůl

Postup:

1. Světlý toastový chléb pokapeme balsamico dressingem
2. Rajčata nakrájíme na osminky, okurku s cibulí nasekáme na jemno
3. Na dno kameninové mísy naskládáme namočený chléb, přidáme pokrájená rajčata, okurky a nasekanou cibuli, dále přidáme rozmačkané sardinky
4. Dochutíme solí, olejem a balsamico dressingem.

Poznámka:

Zdroj: Spak.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy