REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ovar s jablečným křenem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřová kolena uvařená ve vývaru, servírovaná s jablečným křenem.


Ingredience:
1-2 kszadní vepřová kolínka
1 ksmrkve
1 kskostka masoxu
1 kskousek celeru
1 kspetržele
1/2 kscibule
mletý černý pepř
sůl
voda

Postup:

1. Z vepřových kolen odstraníme zbytky štětin, vypereme je a dáme vařit do osolené vody
2. Po chvíli přidáme masox, očištěnou zeleninu a kolena uvaříme doměkka.
3. Jednotlivé porce masa osolíme, dochutíme pepřem a servírujeme s jablečným křenem a nejlépe s tmavým chlebem.

Doporučení:

Recept na jablečný křen najdete zde: Jablečný křen.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy