REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Neapolská rajčatová omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z Itálie na omáčku ze spařených rajčat.


Ingredience:
Recept na 4 porce:
500 gdobře vyzrálých rajčat
2 ksstroužků česneku
2 lžíceoleje
mletý pepř
petrželka
oregano
sůl

Postup:

1. Česnek rozetřeme
2. Osmahneme ho na rozpáleném oleji
3. Přidáme spařená, oloupaná a drobně nakrájená rajčata, mletý pepř, sůl 4. Dusíme na prudkém ohni asi 5 minut, až rajčata změknou
5. Do omáčky vmícháme drobně nakrájenou petrželku, oregano a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy