REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mořidlo na zajíce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nakládáme zvěřinu, tentokrát zajíce.


Ingredience:
1 lčerveného vína
4 ksbobkového listu
1 ksmrkve
1 kspetržele
10 kszrnek pepře
3 lžícecukru
2 lžícesoli
šťáva z 2 ks citrónů

Postup:

1. Do červeného vína přilijeme citrónovou šťávou
2. Přidáme bobkové listy, na kolečka pokrájenou zeleninu, pepř, cukr a sůl
3. Vše promícháme.

Aplikace:
4. Očištěný, odblaněného zajíce protkneme klínky slaniny
5. Pak ho namočíme na den nebo 2 dny do mořidla a jednou obrátíme
6. Před přípravou jej vyndáme a osolíme
7. Dále postupujeme dle konkrétních receptur.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy