REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na hovězí a vepřové maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Marináda na nakládání steaků z vepřového nebo hovězího masa.


Ingredience:
Rozpis na 1 kg masa:
1 lžícemajoránky
1 lžícesolamylu
1 lžícekmínu
1,5 lžícepepře
1,5 lžícekari
1,5 lžícesoli
0,5 lžícečervené papriky
10 ksstroužků česneku
2 ksvejce
worčesterová omáčka
kečup
olej

Postup:

1. Všechny ingredience důkladně promícháme
2. Kečup a worčesterovou omáčku s olejem doplníme dle vlastní chuti a požadované hustoty marinády
3. Marinádu pak necháme 30 minut uležet v chladnu.

Aplikace: 1 kg vepřové kýty nebo hovězí nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme směsí a naskládáme do nádoby, dáme do chladna na 2-3 dny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy