REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda na gyros

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato marináda je skvělá na maso, které postupně, při grilování, ořezáváme. Nejlépe dochutí asi maso vepřové, ale i kuřecí či skopové lze touto marinádou potírat.


Ingredience:
0,5 lvody
3 dclslunečnicového oleje
5 ksstroužků česneku
1 sáčekgrilovací koření
1 sáčekgyros koření

Postup:
  1. Do vhodného hrnce či jiné nádoby nalijeme vodu a olej
  2. Přidáme prolisované stroužky česneku a koření
  3. Vše důkladně promícháme a necháme chvíli odležet a spojit všechny chutě a vůně
  4. Hotovou marinádou potíráme masa na grilu.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy