REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lyonské vepřové kotlety

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zprudka opečené vepřové kotlety, zdobené orestovanou cibulkou, servírované obložené opečenými, dopředu uvařenými, bramborami.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřové kotlety
3 kscibule
400 gvařených brambor
80 gtuku
4 lžičkynasekané pažitky
sůl

Postup:

1. Z vepřových kotlet maso od kosti asi do poloviny odřízneme, kotlety lehce naklepeme, po obvodu nařízneme
2. Maso osolíme a zprudka opečeme po obou stranách, opečené maso uložíme v teple
3. Na zbytku tuku osmahneme dozlatova na kolečka nakrájenou cibuli a dopředu uvařené brambory
4. Jednotlivé kotlety servírujeme zdobené orestovanou cibulkou, obložené opečenými brambory, hojně posypanými nasekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy