REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Letní kotleta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na pánvi zprudka opečené plátky vepřové kotlety, pak chvíli podušené, mírně podlité bujónem a ochucené kořením, spolu s rajčaty a olivami.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřové kotlety
4 ksstroužky česneku
400 grajčat
100 gčerných a zelených oliv
2 dlbujónu
tymián
máslo
pepř
sůl

Postup:

1. Kotlety lehce naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme 2. Na rozpáleném másle opečeme, z obou stran, do zlatohněda
3. Posypeme tymiánem, přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, nakrájené olivy, podlijeme bujónem, osolíme, opepříme a chvíli dusíme pod pokličkou doměkka, během dušení kotlety jednou obrátíme
4. Hotové kotlety podáváme s vařenou rýží, přeléváme omáčkou z rajčat a oliv.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy