REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lečo s klobásou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušená zelenina s vejci a klobásou.


Ingredience:
250 gklobásy
5-6 ksčerstvých paprikových lusků
5 ksvajec
3-4 ksrajčat
2 kscibule
sůl
tuk

Postup:

1. Klobásu opláchneme a nakrájíme na kolečka
2. V hrnci na horkém tuku osmahneme cibuli oloupanou a nakrájenou nadrobno
3. K cibuli přidáme na větší kousky nakrájené papriky zbavené jadřinců a na kousky pokrájená rajčata, mírně osolíme a podusíme doměkka
4. Měkkou zeleninu zalijeme celými vejci, které mícháme až se srazí
5. Ihned servírujeme.

Doporučení:

Vhodné přílohy: Čerstvý chléb.

Poznámka:

Foto: Naďa Indruchová

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy