REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí salát s jablky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kousky orestovaného kuřete s jablky, tatarkou a kari kořením.


Ingredience:
4 kskuřecích prsíček
4 ksjablek
200 gtatarské omáčky
200 gmajolky
vegeta
pepř
kari
olej
sůl

Postup:

1. Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, posypeme vegetou a dáme na pánvi zprudka orestujeme, potom asi 10 minut podusíme pod pokličkou a dáme vychladnout
2. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky nebo kostičky
3. Vychladlé maso dáme do mísy i se šťávou, přidáme jablka, tatarku, majolku, kari (1-2 lžičky), podle chuti dosolíme a dobře promícháme.

Doporučení:

Podáváme s pečivem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy