REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí paličky grilované s rozmarýnem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí paličky se snítky rozmarýnu pod kůží, pozvolna grilované na roštu grilu potřené olejem, osolené a opepřené.


Ingredience:
8 ksvětších kuřecích paliček
8 kssnítek rozmarýnu
5 lžicolivového oleje
pepř
hrubozrnná sůl

Postup:

1. Pod kůži každého stehýnka vsuneme po větvičce rozmarýnu
2. Paličky vyskládáme na rošt grilu, potřeme olejem, okořeníme pepřem a osolíme, pozvolna grilujeme asi 10 minut
3. Maso otočíme, opět potřeme olejem, opepříme, osolíme a dopečeme doměkka, až kůžička zhnědne a bude pěkně křupavá.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy