REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krém z hořké čokolády s kokosovou omáčkou a jahodami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Delikátní čokoládový krém báječně doplňuje kokosová omáčka dochucená kůrou z limetky. Servírváno s čerstvými jahodami nebo jiným oblíbeným ovocem.


Ingredience:
500 mlkokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine
300 ghořké čokolády
30 gcukru
2 lžícestrouhaného kokosu
dřeň z vanilkového lusku
kůra z jedné limetky
vanilkový lusk

Postup:

1. Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout, aby nebyla horká
2. 300 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine a strouhaný kokos zamícháme do rozehřáté čokolády
3. 200 ml kokosové smetany Alpro Coconut Cuisine, vanilkový lusk, kůru z jedné limetky a cukr svaříme do lehce husté omáčky
4. Podáváme s čerstvými jahodami, nebo jiným čerstvým ovocem.

Poznámka:

Zdroj: www.alpro.com/cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy