REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králík ve smetanových peřinách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Králík na cibuli s hořčicí a smetanou.


Ingredience:
1 kskrálíka
3 kscibule
2 ksšlehačky
100 ganglické slaniny
hořčice
sůl

Postup:

1. cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a položíme na dno zapékací mísy
2. Králíka omyjeme, osušíme, osolíme, natřeme hořčicí a položíme do pekáče na cibuli
3. Králíka poklademe plátky anglické slaniny, vše zalijeme šlehačkami a vložíme do trouby
4. Pečeme doměkka (asi hodinu a půl) při 220° °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy